Denne cup er for alle rideklubber der har en elevskole. Det er en unik cup, der giver alle elevskoleryttere mulighed for at deltage i konkurrencer hos andre klubber, uden at skulle transportere hest eller pony.

Elevskolecuppen er en turnering, hvor elevhold fra forskellige klubber mødes og konkurrerer på de heste, som værtsklubben stiller til rådighed. Rytterne får på den måde erfaring med at ride andre heste, og der kan knyttes venskabsbånd på tværs af klubberne.

Cuppen er landsdækkende og afsluttes med en flot finale i foråret 2018. Så har du lyst til at opleve en ny klubturnering der giver store oplevelser og fællesskab, så er Elevskole Cup lige noget for dig.

Ved deltagelse i Elevskole Cup trænes rytteren omstillings parathed og fleksibilitet. Tænk bare på, en hel sæson igennem at skulle ud og prøve at ride på fremmede heste. En helt ny og spændende oplevelse for de fleste bredderyttere. Det skader jo heller aldrig at se en anden rytter ride den hest, som man sædvanligvis selv rider rundt på.

Hovgaard rideklub deltager med 1 hold bestående af

Josefine Bech

Mathilde Bech

Amalie Kristensen

Freja Chetronoch

Vi dyster mod Nord Als rideklub og Nr Neble rideklub.

1. runde blev afholdt på Hovgaard d 16 december 2017 og blev vundet af Hovgaard holdet.

2 runde rides på Nord Als rideklub lørdag d 6 januar 20158 og blev også vundet af Hovgaard. Vi er nu videre til 2. runde, hvor vi skal dyste mod nye hold fra landsdel Vest fra uge 4-8. Vinderne herfra går videre til finalen.