Vi afholder B – stævner og  4 elevstævner og stævnerne laves af frivillige fra klubben og kan ikke holdes uden opbakning fra forældre, opstalder, elever, venner og familie, og det er med til at styrke vores sammenhold i klubben.

Cafeteriet vil være åbent under alle stævner, som skal betjenes, der skal hentes kritikker, åben/lukke på banen, skrives og tastes for dommer, så der er opgaver for alle store som små, så vil du hjælpe et par timer, vil vi sætte stor pris på dette.

Har du ikke mulighed for at hjælpe på dagen ved elevstævnerne kan du støtte stævnet ved at bage kager, boller, pizzasnegle og pølsehorn.

Pengene fra stævnerne går til husleje samt nye tiltag og ting til klubben - som vi alle får glæde af.

Kom endelig forbi og nyd den gode stemning - Vi glæder os til at møde dig.