Elevstævne dato:

10.december.2017

Generel infomation

Kære alle forældre.

Det vil være mega hyggeligt hvis i vil give en hånd med til stævner her på Hovgaard.

Alle stævner laves af frivillige hjælpere og er med til at styrke vores sammenhold i klubben det er skide skægt at være en del af.

Pengene går til husleje samt nye tiltag og ting til klubben, som vi alle får glæde af, så meld dig allerede i dag som hjælper.

Vi glæder os til at møde dig.

Cafeteriet vil være åbent under alle stævner og det skal selvfølgelig betjenes, så hvis nogle af jer forældre vil hjælpe et par timer, vil vi sætte stor pris på dette.

Hvis I ikke har mulighed for at hjælpe på selve dagen, skal der også bages kager, boller, pizzasnegle og pølsehorn.

Proportioner elevstævne

Elevklasser

Er åben for rytter der kun går til undervisning og rider på elevheste. Hest og pony rider mod hinanden alle på B bane.

1 Holdridning uden Galop

2 Holdridning for bamseryttere

3 LD1 og LD2 showklasse med/uden oplæser

4 LC1, LC2 og LC3 showklasse

5 Mesterskabsklasse lille tur LD1B-LB3B

6 Mesterskabsklasse lille tur finalen

Dressur klasser

Er åben for halvparter, helparter og privat ryttere. Hest og pony rider mod hinanden alle B bane.

7 LD1 og LD2 showklasse

8 LC1, LC2 og LC3 showklasse

9 LB1, LB2 og LB3 showklasse

10 LA1, LA2, LA3, LA4 og LA5 showklasse

11 Mesterskabsklasse stor tur LC1B-LA6B

12 Mesterskabsklasse stor tur finalen

Springklasser

Er åben for alle, også selvom man ikke går til springtræning. Hest og pony rider mod hinanden.

1. HRS Vælg selv højde – Metode B0

Almindelige bestemmelser:

Det er tilladt at starte det samme program op til 2 gange i samme klasse. En pony/hest må starte op til 4 gange pr. dag. Dog må elevhestene ride flere gange. Sporer må erstattes med pisk i alle dressur klasser.

Har man vundet holdridning ved tidligere stævner skal man rykker op i LD1/LD2 evt. med opråb. Hvor der ikke er anført andet er out reglen gældende (Se DRF dressur reglement)

Hovgaard Rideklub afholder internt stævne på Hovgaard Rideklub, Oluf Ringsvej 18, 5881 Skårup for alle medlemmer af vores klub HRS.
DRFs reglement med seneste rettelser er gældende, hvor intet andet er anført i propositionerne.

Startgebyr:  Kr. 60,- pr. klasse som skal betales på dagen før din klasse starter, der kan betales via mobilpay eller kontant (Husk lige penge).

Tilmelding via sms eller opkald til Mie Vejlø på 26711606

Anmeldelsesfrist: Senest den 10/3 17

Kontaktperson før, under og efter stævnet:

Mie Vejlø: 26 71 16 06

Malene Jensen: 22 61 15 44

Program vil blive lagt på hjemmesiden www.Hovgaardrideklub.dk senest fredag før stævnet.
Starttider vil kunne ses ligeledes på hjemmesiden senest dagen før klassernes afvikling.

HRS forbeholder sig ret til at flytte/aflyse klasser med for mange/få starter og evt. slå klasser sammen. Klasserne bliver ikke nødvendigvis afholdt i nummer rækkefølge.

HRS påtager sig intet ansvar for uheld, skader, sygdom eller tyveri i forbindelse med stævnet, hverken overfor heste, personer eller ejendele. Dette gælder også under ud- og hjemrejse.

Cafeteriet er åbent under hele stævnet, hvor der kan købes mad og drikkevarer.

Da stævnet bliver afviklet på frivillig basis, søger vi hjælpere til cafeteria og til at bage kage, pizzasnegle, pølsehorn ect. Tilmelding til Malene 22 61 15 44

Ønsker du at give en hånd med som skriver, kritikhenter, portåbner, bygge bane ect. Så kontakt Malene 22 61 15 44

Vi glæder os til at se jer til endnu et fantastisk stævne

Bestyrelsen og personale på Hovgaard

Regelsæt for klubmesterskab

Version 1.1-12/1 16

Ved hvert af de 4 elevstævner/interne stævner der er i løbet af 2016, vil der være mulighed for at kvalificere sig til finalen, som rides til decemberstævnet. Hvis man er forhindret i at deltage i december, bliver man udelukket fra kampen om mesterskabet.

Det vil forgå således at man melder til i en mesterskabsklasse(Hver ekvipage rider 1.gang), de vil se ud således.

• Mesterskabsklasse lille tur (Elevryttere som rider på elevheste) LD1B-LB3B

• Mesterskabsklasse stor tur (Privatryttere, Halvparter og helparter) LC1B-LA6B

Alle ryttere der rider vil samle point, man skal indsamle min. 10 point for at man er kvalificeret til finalen. Det vil sige at vinderen først findes på finale dagen, vinderen findes ved at alle point fra hele året ligges sammen  Der vil være placeringer til nummer 1, 2, og 3.

Point system

1. plads = 10 point

2. plads = 9 point

3. plads = 8 point

4. plads = 7 point

5. plads = 6 point

6. plads og nedefter får alle 2 point

For at vide hvilket program du må stille op i, i mesterskabet, bruger vi OUT reglen:

Out reglen:

Ekvipagen har i det pågældende program samt højere programmer samlet 3 sejre med minimum 65,000 %

ELLER

Ekvipagen har været placeret i højere programmer 5 gange med minimum 65,000%

Case 1: En ekvipage har 2 sejre med 65% i LC1 og 1 sejr i LC2 med 65%. Det giver samlet 3 sejre og ekvipagen er derfor udklasset af LC1 men må godt starte LC2.

Hvis i vil vide mere se Dansk Rideforbund dressurreglement.

Dressurreglement

Dansk Rideforbund dressurreglement.